Waarom Knus & Geknoopt

Het begin van Knus & Geknoopt. Tja, dat speelde al een hele tijd in m'n hoofd. Ik had een leuk creatief bedrijf in het maken van unieke halsbanden en hondenlijnen. En ook gaf ik daar workshops in. Hartstikke leuk, maar de uitdaging was er niet meer. En nadat de coronacrisis begon, en de workshops niet door konden gaan heb ik de knoop doorgehakt;)

Ik stopte met de halsbanden en ging me helemaal richten op mijn nieuwe uitdagingen.

Knopen met touw doe ik al jaren met de halsbanden die ik maakte, en ook macramé was al een hobby van me. 

Ik heb vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Mooie dingen maken en steeds weer nieuwe ideeën uitwerken. En niet al die leuke ideeën komen dan goed uit de verf, maar zo leer je wat je wil maken en wat je wil uitstralen. 

Voor mij betekent het dat ik iets wil maken waar ik iemand blij mee kan maken, iets moois kan maken wat een echte aanvulling kan zijn in iemands huis. Dat het net dat beetje extra kan zijn voor je interieur, dat het zorgt voor dat knusse en warme gevoel dat je graag wil hebben in je huis.

En voor de een kan dat een wandkleed zijn met een strakke uitstraling, en voor de ander een wandkleed in boho stijl. Of bijvoorbeeld die leuke glazen potten versierd met een macramé knoopwerk.

Je gezin van houten peg dolls op de plank aan de muur, bijvoorbeeld in een diep fotolijstje. Of op een wandplankje van macramé. Ik kan nog zoveel ideeën opnoemen waarin de peg dolls leuk zouden staan.

En omdat ik toch de halsbanden en hondenlijnen niet helemaal los kan laten, komt er ook nog een kleine collectie van halsbanden en hondenlijnen.

En daar ben ik nu, tussen het thuisonderwijs door;) heel druk mee bezig. De komende dagen ga ik vol aan de slag om de webshop online te kunnen zetten. 

Zodra deze online is, zet ik een berichtje op Facebook en Instagram. Hopelijk tot snel!

 

Groetjes, Maartje